Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

villanueva de la reina f.c. (990382) - C.F.Lecrín (435318) » 209456137: T26/J9/IX

Liga 209456137 Información oficial sobre el partido 209456137 en Hattrick

28.03.2009 15:40:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 9 / IX.253 (60524)

HERMANDAD DE ACERO Alineación oficial del equipo 'HERMANDAD DE ACERO' en el partido 9 - 1 jomatils Alineación oficial del equipo 'jomatils' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
HERMANDAD DE ACERO Alineación oficial del equipo 'HERMANDAD DE ACERO' en el partido 10 - 0 jomatils Alineación oficial del equipo 'jomatils' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 9.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HERMANDAD DE ACERO

Goles Goles

  • 112 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del HDA s'esgargamellaven dempeus per esperonar Kenneth Fischer que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 9 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 15 gràcies a la jugada de Alejandro Dieste, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 15 (Gol por la derecha): Anfred Bonke va incrementar l'avantatge de HDA amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): HDA va augmentar la diferència quan Cosmin Voicilã no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): HDA va aconseguir el 5 - 1 quan Kenneth Fischer va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Anfred Bonke va aprofitar per marcar el 6 - 1 a plaer.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): En Cosmin Voicilã va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 7 - 1.
  • 138 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Tiziano Merten va anar directament als peus de Kenneth Fischer que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 8 - 1.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): HDA va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Yakup Engin va poder fer el 9 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Kenneth Fischer una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 78, però una magnífica aturada de Jaime Pardo va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 23 (Tirita (médico)): Semblava que Enrico Udassi s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

jomatils

Goles Goles

  • 105 Minuto 5 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 5, Jon Urzaiz va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Enrique Villares que, sense oposició, la va convertir en gol 0 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Soriano Pérez Melgarejo de jomatils la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en David Servitje de jomatils amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.