Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Blind_Guardians (125575) - Furco FC (1601984) » 209443059: T26/J2/IX

Liga 209443059 Información oficial sobre el partido 209443059 en Hattrick

07.02.2009 15:40:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 2 / IX.20 (60291)

Blind_Guardians Alineación oficial del equipo 'Blind_Guardians' en el partido 3 - 3 Corruptos sin Castigo Alineación oficial del equipo 'Corruptos sin Castigo' en el partido
Miguel Ángel Arasa de Miguel (11') 1 - 0
Roger Carmona (42') 2 - 0
2 - 1 Antonio López (51')
2 - 2 Silvano Bieler (68')
2 - 3 Mauri Mota (76')
Rodolfo García (77') 3 - 3
Blind_Guardians Alineación oficial del equipo 'Blind_Guardians' en el partido 3 - 3 Corruptos sin Castigo Alineación oficial del equipo 'Corruptos sin Castigo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Blind_Guardians Alineación oficial del equipo 'Blind_Guardians' en el partido 2 - 2 Corruptos sin Castigo Alineación oficial del equipo 'Corruptos sin Castigo' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,3 % 37,4 % 31,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Blind_Guardians

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Blind_Guardians prenia la batuta de l'encontre al minut 11, quan en Miguel Ángel Arasa de Miguel va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42, Blind_Guardians va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Roger Carmona, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 110 Minuto 77 (Gol de falta): Rodolfo García va aconseguir l'empat per a Blind_Guardians mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): El jugador local Sam Motte per poc que no incrementa el marcador al minut 24. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jesús Masferrer va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Sam Motte de Blind_Guardians va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 59, Rodolfo García de Blind_Guardians va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Uzi Saban de Blind_Guardians va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): En Javier Romano ocupà el lloc d'en Tommy Öander al 42 minuts, dos minuts després que el jugador de Blind_Guardians quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 73 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Sam Motte estava fent un bon partit.

Corruptos sin Castigo

Goles Goles

  • 150 Minuto 51 (Gol de falta): Els visitants van retallar distàncies al minut 51 a 2 - 1 gràcies al bon llançament de lliure directe de Antonio López, que va passar per sota les cames del porter local.
  • 163 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al minut 68 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Silvano Bieler que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 173 Minuto 76 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Mauri Mota va poder marcar tot sol el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Corruptos va estar a punt d'empatar al 30 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Antonio López que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Corruptos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 81, quan Juan Francisco Pontes va quedar-se sol davant el porter Jose Manuel Espinal, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pedro Viñal es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 60 (Tirita): Al minut 60, Pedro Viñal de Corruptos es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 094 Minuto 79 (Tirita (médico)): Antonio López va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Antonio López.