Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

EsToEsFuTbOl (314674) - Thryloi United (48097) » 209438971: T26/J1/VIII

Liga 209438971 Información oficial sobre el partido 209438971 en Hattrick

31.01.2009 15:15:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 1 / VIII.1995 (179538)

EsToEsFuTbOl Alineación oficial del equipo 'EsToEsFuTbOl' en el partido 2 - 2 sadus Alineación oficial del equipo 'sadus' en el partido
Carlos Miguel de Sá (21') 1 - 0
Christophe Stéphan (38') 2 - 0
2 - 1 Mikko Rae (66')
2 - 2 Johan Hjortskog (71')
EsToEsFuTbOl Alineación oficial del equipo 'EsToEsFuTbOl' en el partido 2 - 2 sadus Alineación oficial del equipo 'sadus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
EsToEsFuTbOl Alineación oficial del equipo 'EsToEsFuTbOl' en el partido 2 - 0 sadus Alineación oficial del equipo 'sadus' en el partido
Tiene un resultado normal 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EsToEsFuTbOl

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Carlos Miguel de Sá, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del EsToEsFuTbOl se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 21.
  • 139 Minuto 38 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Christophe Stéphan va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 2 - 0. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Mikko Rae.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Michał Łuka del EsToEsFuTbOl ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Steve Wheale es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Christophe Stéphan de EsToEsFuTbOl la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 65, Renzo De Matteis de EsToEsFuTbOl va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Reinaldo Madrigal.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 17 (Tirita (médico)): Reinaldo Madrigal va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de EsToEsFuTbOl estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

sadus

Goles Goles

  • 119 Minuto 66 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Mikko Rae va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 1 al minut 66.
  • 140 Minuto 71 (Gol de contra de falta): El porter de sadus va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Johan Hjortskog va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de sadus va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Johan Hjortskog, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 236 Minuto 29 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Villy Tollerud haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a sadus al minut 29.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): sadus van sortir al contraatac amb encert al minut 55, però Aloys Rogge no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mikko Rae de sadus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.