Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Roquetas CD (775796) - Coperfc (1421268) » 209435365: T26/J10/VIII

Liga 209435365 Información oficial sobre el partido 209435365 en Hattrick

04.04.2009 15:15:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 10 / VIII.1930 (179473)

The white dream Alineación oficial del equipo 'The white dream' en el partido 1 - 2 F.C. giants SBD Alineación oficial del equipo 'F.C. giants SBD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The white dream Alineación oficial del equipo 'The white dream' en el partido 2 - 0 F.C. giants SBD Alineación oficial del equipo 'F.C. giants SBD' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The white dream

Goles Goles

  • 114 Minuto 30 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 30. Massimo Viani, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 28 minuts, en Jarno Kattelus no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): white per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 31, quan Jarno Kattelus va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 es va veure una gran oportunitat per a white per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Serafín Gutiérrez, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 es va veure una gran oportunitat per a white per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Pablo Pérez, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pablo Pérez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): En Pablo Pérez ocupà el lloc d'en Jorge Silva Carvajal al 29 minuts, dos minuts després que el jugador de white quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 76 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Abel Cienfuegos va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Alex Mikaelsson.

F.C. giants SBD

Goles Goles

  • 119 Minuto 19 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Dirk-Jan Nijenhuis sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Jes Mogensen que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 76 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de giants. A fi d'aconseguir el 1 - 2, van tocar-la en curt per tal que Aviad Keysi xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 71 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Maciej Lemanik haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a giants al minut 71.
  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, un refús desafortunat de Radenko Stevanović, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Dirk-Jan Nijenhuis no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Ljubo Kesak de giants va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ernest Cinca de giants va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 80 (Tirita): Passats 80 minuts de joc, en Alexander Leshchuk de giants va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.