Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tallagespes (310490) - Benatanduz C.F. (1437455) » 209432953: T26/J9/VIII

Liga 209432953 Información oficial sobre el partido 209432953 en Hattrick

28.03.2009 15:15:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 9 / VIII.1887 (179430)

Kalixti Alineación oficial del equipo 'Kalixti' en el partido 2 - 4 Benatanduz C.F. Alineación oficial del equipo 'Benatanduz C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kalixti Alineación oficial del equipo 'Kalixti' en el partido 2 - 1 Benatanduz C.F. Alineación oficial del equipo 'Benatanduz C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,4 % 3,1 % 17,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kalixti

Goles Goles

  • 104 Minuto 37 (Gol de penalti): Kalixti aconseguia el 1 - 3 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Argiris Kontoyiannis al cantó inferior dret de la porteria rival.
  • 101 Minuto 49 (Gol por el centro): El Kalixti no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Raphaël Vuillemin es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al 34, Néstor García hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Emanuel Projer. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 212 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Raphaël Vuillemin va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Héctor Vallejo de Kalixti la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raphaël Vuillemin de Kalixti es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 44 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Néstor García no li va importar gens ni mica.

Benatanduz C.F.

Goles Goles

  • 119 Minuto 9 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Alois Hilschbacher va treure un córner llarg cap al segon pal que en Théophile Van Hauthem, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Kalixti. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Théophile Van Hauthem la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Benatanduz es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 30.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Thomas Katsanis va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 186 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Benatanduz va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Michel Erard, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 75 (Ocasión de penalti): Al minut 75 de joc, Alois Hilschbacher de Benatanduz va xutar un penal fort cap al mig de la porteria, però el porter no es va precipitar i va aturar el xut.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Benatanduz quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Luís Alberto Marinho va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 32 (Tirita (médico)): Juan Luis Villalonga va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Benatanduz estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.