Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Droguis (1364979) - Real Buda_PES (311858) » 209432627: T26/J11/VIII

Liga 209432627 Información oficial sobre el partido 209432627 en Hattrick

11.04.2009 15:15:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 11 / VIII.1881 (179424)

Tridente FC Alineación oficial del equipo 'Tridente FC' en el partido 2 - 0 Real Buda_PES Alineación oficial del equipo 'Real Buda_PES' en el partido
Ivan Costa (27') 1 - 0
Pedro Costanti (56') 2 - 0
Tridente FC Alineación oficial del equipo 'Tridente FC' en el partido 2 - 0 Real Buda_PES Alineación oficial del equipo 'Real Buda_PES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tridente FC Alineación oficial del equipo 'Tridente FC' en el partido 2 - 1 Real Buda_PES Alineación oficial del equipo 'Real Buda_PES' en el partido
Tiene un resultado normal 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,5 % 7,6 % 21,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tridente FC

Goles Goles

  • 120 Minuto 27 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 27, indicava inequívocament que en Ivan Costa va saber trobar la xarxa rival. Tridente desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 118 Minuto 56 (Gol evento especial córner peinado): Tridente va aconseguir el 2 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Joel Cabré, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Pedro Costanti que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Rafael Sánchez va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Tridente per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 5, quan Alberto Turillo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Tridente sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Rafael Alejandro Villacián, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 13 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 236 Minuto 14 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Juan Méndez Mercado va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Joel Cabré va estar a punt de sentenciar el partit al minut 52, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 230 Minuto 66 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 66 podia haver acabat en gol, però Félix Campa va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alberto Turillo.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 8 (Lesión): Tridente es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Rafael Sánchez no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Pedro Costanti al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 49 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Alberto Turillo ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

Real Buda_PES

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Celestino Laya.