Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

loz epiz (438287) - Rebentapepinus FC (988813) » 209431573: T26/J14/VIII

Liga 209431573 Información oficial sobre el partido 209431573 en Hattrick

02.05.2009 15:15:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 14 / VIII.1862 (179405)

F.C. Molisoft Alineación oficial del equipo 'F.C. Molisoft' en el partido 1 - 3 La Comarca F.C. Alineación oficial del equipo 'La Comarca F.C.' en el partido
Ekiotz Pan Álvarez (10') 1 - 0
1 - 1 Dave Paquet (19')
1 - 2 Francisco Javier Seijo (49')
1 - 3 Carlos Stenerseter (69')
F.C. Molisoft Alineación oficial del equipo 'F.C. Molisoft' en el partido 1 - 3 La Comarca F.C. Alineación oficial del equipo 'La Comarca F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Molisoft Alineación oficial del equipo 'F.C. Molisoft' en el partido 1 - 3 La Comarca F.C. Alineación oficial del equipo 'La Comarca F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,4 % 3,0 % 79,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Molisoft

Goles Goles

  • 108 Minuto 10 (Gol evento especial imprevisible (general)): Patxi Guerrero de Molisoft va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Ekiotz Pan Álvarez que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jan Bjarne Koburger va estar a punt de sentenciar el partit al minut 17, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 24 (Lesión): El jugador de Molisoft Ciro Domini va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Clemente Fata va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): Rubén Moragas de Molisoft va abandonar el terreny de joc després de 69 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Miguel Ángel Giner va entrar en el seu lloc.

La Comarca F.C.

Goles Goles

  • 163 Minuto 19 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 19 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Dave Paquet.
  • 170 Minuto 49 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Francisco Javier Seijo al minut 49 va permetre a Comarca prendre avantatge per 1 - 2.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Carlos Stenerseter de Comarca l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 69 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16 David Feichtner va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Pablo Siñeriz va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Yaacov Schum, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Yaacov Schum va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Eustachy Dzierzkowski va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Comarca que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eustachy Dzierzkowski de Comarca la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Everardo Pacheco de Comarca va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 57 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 57 de partit, Everardo Pacheco de Comarca va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.