Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Obvia C.F. (774651) - cereria fc (1597229) » 209430837: T26/J12/VIII

Liga 209430837 Información oficial sobre el partido 209430837 en Hattrick

18.04.2009 15:15:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 12 / VIII.1849 (179392)

juanele Alineación oficial del equipo 'juanele' en el partido 6 - 3 tus_webos Alineación oficial del equipo 'tus_webos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
juanele Alineación oficial del equipo 'juanele' en el partido 9 - 1 tus_webos Alineación oficial del equipo 'tus_webos' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

juanele

Goles Goles

  • 114 Minuto 17 (Gol de penalti): Després de 17 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al juanele, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Rafael Ruiz de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 els aficionats van embogir quan en Mateo Mareval va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de juanele.
  • 134 Minuto 26 (Gol de penalti): Rafael Ruiz va augmentar la diferència de juanele a 3 - 1 des del punt de penal.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): juanele va augmentar la diferència quan Mateo Mareval no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.
  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 42 minuts, el tirador de faltes del juanele va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Avior Gad, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 5 - 1 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): En José Antonio Alonso de juanele va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del tus_webos. La jugada d'estratègia del juanele per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en José Antonio Alonso va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rafael Ruiz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kalle Haapanen de juanele es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 29 (Lesión): juanele es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Fernando Laplaceta no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Miguel Moreno Mora al camp.
  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): En Mateo Mareval de juanele va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Rubén Dot va prendre el seu rol al minut 69.

tus_webos

Goles Goles

  • 108 Minuto 16 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 16, en Aristicã Papurã la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Tim Dogra que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 139 Minuto 87 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Anssi Keteli! Un inimaginable dribbling sobre Ricardo Diezma Dillanes va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 6 - 2 per a tus_webos.
  • 153 Minuto 88 (Gol por la derecha): Al minut 88, Albert Berg va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per tus_webos en aconseguir el 6 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Alejandro Escartín ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aristicã Papurã.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ernist Goldman es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.