Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Duff BeaR (1421322) - AD Teide (1417072) » 209427541: T26/J14/VIII

Liga 209427541 Información oficial sobre el partido 209427541 en Hattrick

02.05.2009 15:15:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 14 / VIII.1790 (179333)

Duff BeaR Alineación oficial del equipo ' Duff BeaR' en el partido 3 - 4 Magdalena festa plena Alineación oficial del equipo 'Magdalena festa plena' en el partido
Olof Beckmo (37') 1 - 0
1 - 1 Gonzalo Valderramal (41')
1 - 2 Aday Parreño (44')
1 - 3 Aday Parreño (45')
Einar Vaher (51') 2 - 3
2 - 4 Alberto Isla (68')
Olof Beckmo (74') 3 - 4
Duff BeaR Alineación oficial del equipo ' Duff BeaR' en el partido 3 - 4 Magdalena festa plena Alineación oficial del equipo 'Magdalena festa plena' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Duff BeaR Alineación oficial del equipo ' Duff BeaR' en el partido 3 - 1 Magdalena festa plena Alineación oficial del equipo 'Magdalena festa plena' en el partido
Tiene un resultado normal 3.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Duff BeaR

Goles Goles

  • 135 Minuto 37 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Olof Beckmo de Birra va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 1 - 0.
  • 185 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 51 minuts, el tirador de faltes del Birra va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Einar Vaher, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 3 pujava al marcador.
  • 101 Minuto 74 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Olof Beckmo trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 3 - 4 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Birra per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 43, quan Joaquín Campos va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 285 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Birra la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 73 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Ulisses Valério estava fent un bon partit.

Magdalena festa plena

Goles Goles

  • 163 Minuto 41 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 41 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Gonzalo Valderramal.
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): En Aday Parreño va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 142 Minuto 45 (Gol de contra por la izquierda): Aday Parreño va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Magdalena i marcant el 1 - 3.
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Alberto Isla va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Gonzalo Valderramal va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Arnold Goluch, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): En Gonzalo Valderramal va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Víctor Irazoqui de Magdalena va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vicenç Sisó.