Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

United Team F.C. (1336402) - C.E. Rutxere (435098) » 209426012: T26/J10/VIII

Liga 209426012 Información oficial sobre el partido 209426012 en Hattrick

04.04.2009 15:15:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 10 / VIII.1763 (179306)

United Team F.C. Alineación oficial del equipo 'United Team F.C.' en el partido 3 - 1 Fafulines Alineación oficial del equipo 'Fafulines' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
United Team F.C. Alineación oficial del equipo 'United Team F.C.' en el partido 2 - 2 Fafulines Alineación oficial del equipo 'Fafulines' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,6 % 24,7 % 26,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

United Team F.C.

Goles Goles

  • 110 Minuto 32 (Gol de falta): Una falta al minut 32 va proporcionar un lliure directe al United. David Newman va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.
  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): Valentin Le Bonniec va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de United, Claude Carrara, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan United va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Ernesto Merino des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de United la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Passaven 75 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Cesare Orlandi va rematar alt.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Egyed Bocsa de United va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, David Newman de United es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): En Jordy Husk de United va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Nestors Rokpelnis va prendre el seu rol al minut 33.

Fafulines

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): En Marco Antonio Herrasti donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 7 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Fafulines va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 42 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 251 Minuto 52 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 52, quan un error defensiu va deixar Jaime Diéguez completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 253 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 76 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Hristo Dimitrov amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gonzalo Paez de Fafulines la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Roger Agudelo de Fafulines va abandonar el terreny de joc després de 44 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Hristo Dimitrov va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 78 (Tirita): Era el minut 78 quan després d'una dura entrada, el jugador Marco Antonio Herrasti de Fafulines s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.