Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ivanisevic Team (1419706) - Webo Team (1366217) » 209421925: T26/J10/VIII

Liga 209421925 Información oficial sobre el partido 209421925 en Hattrick

04.04.2009 15:15:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 10 / VIII.1690 (179233)

Ivanisevic Team Alineación oficial del equipo 'Ivanisevic Team' en el partido 4 - 1 Webo Team Alineación oficial del equipo 'Webo Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ivanisevic Team Alineación oficial del equipo 'Ivanisevic Team' en el partido 4 - 1 Webo Team Alineación oficial del equipo 'Webo Team' en el partido
Tiene un resultado normal 3.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ivanisevic Team

Goles Goles

  • 124 Minuto 8 (Gol de penalti): Corria el minut 8, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Ivanisevic s'avançava en el marcador després que en Marc Ribeiro xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Ivanisevic va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Mikko Haahtela des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Ivanisevic pel centre va donar un gran resultat: el gol de Mikko Haahtela va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81, Ivanisevic va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Zbigniew Tadej, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ard Ongena va estar a punt de sentenciar el partit al minut 36, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Zbigniew Tadej una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Gabi Atomei va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Giovanbattista Modica probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Webo Team

Goles Goles

  • 153 Minuto 38 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Salva Hortezuelo va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Webo va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 38.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Ivica Ojsteršek, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 251 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Loïc Miot va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Paco Iglesias no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ivica Ojsteršek de Webo es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aurel Machovčák de Webo es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 76 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Albert Belver, jugador de Webo, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 76. Loïc Miot, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 84 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Ivica Ojsteršek va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.