Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Webo Team (1366217) - Ivanisevic Team (1419706) » 209421906: T26/J5/VIII

Liga 209421906 Información oficial sobre el partido 209421906 en Hattrick

28.02.2009 15:15:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 5 / VIII.1690 (179233)

Webo Team Alineación oficial del equipo 'Webo Team' en el partido 3 - 2 Ivanisevic Team Alineación oficial del equipo 'Ivanisevic Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Webo Team Alineación oficial del equipo 'Webo Team' en el partido 2 - 0 Ivanisevic Team Alineación oficial del equipo 'Ivanisevic Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Webo Team

Goles Goles

  • 106 Minuto 10 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 10 minuts, Joep Brinkkemper va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 0.
  • 138 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Gian Piero Sgallari va anar directament als peus de Salva Hortezuelo que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 2.
  • 123 Minuto 75 (Gol por la derecha): Webo s'avançava al marcador al minut 75, després d'un rebot que va caçar en Adrie Hanselman per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 15 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Gian Piero Sgallari no va ser aprofitada per en Joep Brinkkemper que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18, Micha Kemplin arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Joep Brinkkemper! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Adrie Hanselman va estar a punt d'avançar els locals al minut 43 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Webo va estar a punt de posar-se per davant al minut 51 però Albert Belver va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Albert Belver va estar a punt d'acabar en gol al minut 65, però el porter visitant Paco Iglesias va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Webo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Salva Hortezuelo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Paco Iglesias.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Ignacio Urizar de Webo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Joep Brinkkemper de Webo es va guanyar la targeta groga merescudament.

Ivanisevic Team

Goles Goles

  • 163 Minuto 17 (Gol por la derecha): Al minut 17 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Marc Ribeiro que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 142 Minuto 19 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Patrice Ladermann de Ivanisevic va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 35, el Ivanisevic estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Pero Meads va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 45, Ben Katz de Ivanisevic va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.