Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ZZRTEROS (1433908) - ramass (772512) » 209401217: T26/J13/VIII

Liga 209401217 Información oficial sobre el partido 209401217 en Hattrick

25.04.2009 15:15:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 13 / VIII.1320 (178863)

ZZRTEROS Alineación oficial del equipo 'ZZRTEROS' en el partido 4 - 2 Tidus Alineación oficial del equipo 'Tidus' en el partido
ZZRTEROS Alineación oficial del equipo 'ZZRTEROS' en el partido 4 - 2 Tidus Alineación oficial del equipo 'Tidus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
ZZRTEROS Alineación oficial del equipo 'ZZRTEROS' en el partido 6 - 1 Tidus Alineación oficial del equipo 'Tidus' en el partido
Tiene mala suerte 5.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ZZRTEROS

Goles Goles

  • 138 Minuto 4 (Gol evento especial extremo + rematador): En Timmy Riezenkamp va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Tristan Schallenberg la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): El jugador Tristan Schallenberg de ZZR, després de 34 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Edward Tamborski, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. William Burlinson es va introduir dins la defensa central al minut 76, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 21 quan Haralambie Bardas de ZZR gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 230 Minuto 22 (Ocasión de falta): En Tristan Schallenberg es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49, Tristan Schallenberg gairebé va marcar per a ZZR des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Passaven 56 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Edward Tamborski va rematar alt.

Tidus

Goles Goles

  • 163 Minuto 31 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 31. L'anotador per Tidus va ser Vladimir Zlatkov, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 119 Minuto 71 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Tidus va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Eser Güneren va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Vladimir Zlatkov quasi redueix la diferència al marcador al minut 48, però una gran estirada d'en Rafael Alberto Vargas Rivera va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 252 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Vladimir Zlatkov ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 206 Minuto 63 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Vladimir Zlatkov que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 41 (Tirita): Al minut 41 de partit, el jugador Eser Güneren de Tidus es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 092 Minuto 77 (Lesión grave): Després de 77 minuts, Tidus va veure com el seu jugador Paolo Callari havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Mario Losco entraria per ocupar el seu lloc.