Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

luisi f.c. (487693) - ZZRTEROS (1433908) » 209401207: T26/J10/VIII

Liga 209401207 Información oficial sobre el partido 209401207 en Hattrick

04.04.2009 15:15:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 10 / VIII.1320 (178863)

Futbol juvenil Alineación oficial del equipo 'Futbol juvenil' en el partido 2 - 1 ZZRTEROS Alineación oficial del equipo 'ZZRTEROS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Futbol juvenil Alineación oficial del equipo 'Futbol juvenil' en el partido 3 - 0 ZZRTEROS Alineación oficial del equipo 'ZZRTEROS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Futbol juvenil

Goles Goles

  • 121 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64 l'estadi va començar a corejar el nom d'en José Roberto Figueiras ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, juvenil es posava per davant 1 a 0.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ibrahim Fricke, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Aristeo Amieiro va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Peter Skøtt, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41, Pietro Scheraggi arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 220 Minuto 41 (Ocasión de falta): Al minut 41, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Maximilian Schalek una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de Rafael Alberto Vargas Rivera va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Levi Plácido de juvenil va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 65, Maximilian Schalek de juvenil va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 69 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en José Roberto Figueiras s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 512 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Maximilian Schalek se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ibrahim Fricke es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

ZZRTEROS

Goles Goles

  • 152 Minuto 84 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Salva Zumaya de ZZR després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 43 (Tirita (médico)): Timmy Riezenkamp va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de ZZR estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 095 Minuto 70 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Tristan Schallenberg va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Salva Zumaya.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 76 (Evento clima: sol, OK técnico): Bogusław Konstanty semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.