Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bencica (488610) - caracolescf (798170) » 209399517: T26/J8/VIII

Liga 209399517 Información oficial sobre el partido 209399517 en Hattrick

21.03.2009 15:15:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 8 / VIII.1290 (178833)

Los ferrachos Alineación oficial del equipo 'Los ferrachos' en el partido 2 - 2 New Tenerife Athletic Alineación oficial del equipo 'New Tenerife Athletic ' en el partido
0 - 1 Curdin Cannigia (24')
Isaac Schittko (33') 1 - 1
Swen von Hameln (49') 2 - 1
2 - 2 Pontus Flink (75')
Los ferrachos Alineación oficial del equipo 'Los ferrachos' en el partido 2 - 2 New Tenerife Athletic Alineación oficial del equipo 'New Tenerife Athletic ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los ferrachos Alineación oficial del equipo 'Los ferrachos' en el partido 1 - 1 New Tenerife Athletic Alineación oficial del equipo 'New Tenerife Athletic ' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,4 % 35,7 % 28,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los ferrachos

Goles Goles

  • 112 Minuto 33 (Gol por la izquierda): ferrachos equilibrava la balança al minut 33. En Isaac Schittko, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 123 Minuto 49 (Gol por la derecha): ferrachos s'avançava al marcador al minut 49, després d'un rebot que va caçar en Swen von Hameln per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Umberto Ribichini de ferrachos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rodolfo Muñoz de ferrachos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 72 (Tarjeta roja directa): Al minut 72 en Ulf Fredriksson va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 25 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 25 va fer que Stéphane Depierre de ferrachos hagués d'abandonar el terreny de joc. Ulf Fredriksson va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 50 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Swen von Hameln, que no va rendir al seu nivell habitual.

New Tenerife Athletic

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Curdin Cannigia que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Tenerife.
  • 162 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Pontus Flink per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Tenerife va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 37, quan Bartolomé Arredondo va quedar-se sol davant el porter Ricardo Argüello, però aquest va poder aturar el xut.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tenerife va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Curdin Cannigia va sortir per sobre el travesser.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Tenerife que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jérémy Quievreux, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ludvík Šula de Tenerife es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 39 (Lesión): Tenerife es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Alessandro Duerig no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Pontus Flink al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 18 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Bruno Dante Camarero se sentia fresc com una rosa.