Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Perdigones (995640) - Real Mordor F.C. (778444) » 209398457: T26/J9/VIII

Liga 209398457 Información oficial sobre el partido 209398457 en Hattrick

28.03.2009 15:15:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 9 / VIII.1271 (178814)

A Pousa Alineación oficial del equipo 'A Pousa' en el partido 6 - 2 Real Mordor F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Mordor F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
A Pousa Alineación oficial del equipo 'A Pousa' en el partido 6 - 2 Real Mordor F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Mordor F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 5.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,3 % 0,3 % 7,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A Pousa

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Pousa, atacant per l'esquerra al minut 20, va aprofitar el magnífic llançament de Zsolt Séra per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Pousa va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Vadim Titovskiy progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Bert Hasselmann va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 134 Minuto 38 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Pousa i així augmentar el marcador a 4 - 1 als 38 minuts de joc. Mentre en Carlo Valastro el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): Guillaume Dumon va incrementar l'avantatge de Pousa amb el 5 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Guillaume Dumon, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 6 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): Bert Hasselmann quasi marca en una jugada assajada de córner que Zsolt Séra havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jérémie Roulland es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Masi Ristiluoma.

Real Mordor F.C.

Goles Goles

  • 152 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Mordor va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Cedrik Dettweiler va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 152 Minuto 62 (Gol por la izquierda): El 5 - 2 el va apuntar al seu compte particular José Luis Bañuelos de Mordor després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Cedrik Dettweiler va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jordi Bellver.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 76 (Tirita (médico)): Jordi Bellver va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.