Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Van der Rengaos (1417356) - Inter de Dragons (487898) » 209397950: T26/J8/VIII

Liga 209397950 Información oficial sobre el partido 209397950 en Hattrick

21.03.2009 15:15:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 8 / VIII.1262 (178805)

Van der Rengaos Alineación oficial del equipo 'Van der Rengaos' en el partido 2 - 0 Inter de Dragons Alineación oficial del equipo 'Inter de Dragons' en el partido
Aliomo Sorell (42') 1 - 0
Hansjürgen Duchow (71') 2 - 0
Van der Rengaos Alineación oficial del equipo 'Van der Rengaos' en el partido 2 - 0 Inter de Dragons Alineación oficial del equipo 'Inter de Dragons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Van der Rengaos Alineación oficial del equipo 'Van der Rengaos' en el partido 4 - 0 Inter de Dragons Alineación oficial del equipo 'Inter de Dragons' en el partido
Tiene mala suerte 4.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Van der Rengaos

Goles Goles

  • 123 Minuto 42 (Gol por la derecha): Passats 42 minuts, Aliomo Sorell, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Rengaos es posava per davant!
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Rengaos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Hansjürgen Duchow progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Rengaos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Per-Ivar Gillebaard en un 1 contra 1 amb el porter Lado Stavanja, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Rengaos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Anders Mathiasson en un 1 contra 1 amb el porter Lado Stavanja, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52, Miguel Mardones gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Lado Stavanja va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 218 Minuto 57 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Rengaos Anders Mathiasson quasi marca al minut 57 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Momčilo Matić l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Per-Ivar Gillebaard de Rengaos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Inter de Dragons

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 35 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Aliomo Sorell van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Iván Olivar a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Dragons va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Iván Olivar va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): Dragons van sortir al contraatac al minut 53, però Livio Amirante va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Roger Åkesson de Dragons va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Livio Amirante de Dragons va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gorka Solar.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Holger Grenfeldt de Dragons va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Livio Amirante estava fent un bon partit.