Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Teológicos (438483) - Garretbale (1462972) » 209396651: T26/J6/VIII

Liga 209396651 Información oficial sobre el partido 209396651 en Hattrick

07.03.2009 15:15:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 6 / VIII.1239 (178782)

Pelusas Alineación oficial del equipo 'Pelusas' en el partido 5 - 2 F.C. La Camisa de Fuerza Alineación oficial del equipo 'F.C. La Camisa de Fuerza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Pelusas Alineación oficial del equipo 'Pelusas' en el partido 4 - 3 F.C. La Camisa de Fuerza Alineación oficial del equipo 'F.C. La Camisa de Fuerza' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,3 % 32,8 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pelusas

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15 els aficionats van embogir quan en Marc Fortuny va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Pelusas.
  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Pelusas, atacant per l'esquerra al minut 32, va aprofitar el magnífic llançament de Damien Renard per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 123 Minuto 68 (Gol por la derecha): Pelusas s'avançava al marcador al minut 68, després d'un rebot que va caçar en Ryszard Gocel per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78, Pelusas va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Damien Renard, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 141 Minuto 80 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Pelusas van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 5 - 2 mitjançant en Marc Escolà.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 31 (Lesión grave): Florent Caillon, de Pelusas, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Vitus Møller Nielsen el va substituir.
  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Håkan Thomasson de Pelusas va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Pablo Aláez va prendre el seu rol al minut 39.
  • 095 Minuto 88 (Lesión): Marcos Tilve va sortir coix del terreny de joc, substituït per Luis Abuawad. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

F.C. La Camisa de Fuerza

Goles Goles

  • 163 Minuto 25 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 25. L'anotador per Camisa va ser Israel Entin, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 164 Minuto 34 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Massimo Maradini va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en António Acácio quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 251 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de António Acácio va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 252 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Massimo Maradini la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Camisa havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en António Acácio de Camisa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.