Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sportin Riazano (434041) - Sport Gagas (992517) » 209392460: T26/J8/VIII

Liga 209392460 Información oficial sobre el partido 209392460 en Hattrick

21.03.2009 15:15:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 8 / VIII.1164 (178707)

Cofiñal Alineación oficial del equipo 'Cofiñal' en el partido 1 - 1 Sport Gagas Alineación oficial del equipo 'Sport Gagas' en el partido
0 - 1 Nacho Maestro Rubio (3')
Roel Eerkens (34') 1 - 1
Cofiñal Alineación oficial del equipo 'Cofiñal' en el partido 1 - 1 Sport Gagas Alineación oficial del equipo 'Sport Gagas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cofiñal Alineación oficial del equipo 'Cofiñal' en el partido 2 - 0 Sport Gagas Alineación oficial del equipo 'Sport Gagas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cofiñal

Goles Goles

  • 112 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Cofiñal s'esgargamellaven dempeus per esperonar Roel Eerkens que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 34 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sport. La jugada d'estratègia del Cofiñal per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Salvo Schiattarella va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 37 per blocar una centrada d'en Roel Eerkens va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Cofiñal.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Cofiñal va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Elvio Fernández va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Marcelino Onorato.
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Cofiñal per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 68, quan Gustavo Delgado va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Al minut 70 es va veure una gran oportunitat per a Cofiñal per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Wilbert Dastl, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Elvio Fernández va estar a punt d'avançar els locals al minut 82 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84, Gerard-Jan Wapernaar arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ángel Argüelles de Cofiñal es va emportar una amonestació al minut 69 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): Cofiñal va fer una substitució al minut 36. Mel Tatter va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Damià Guemes.

Sport Gagas

Goles Goles

  • 143 Minuto 3 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Sport eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 3, Nacho Maestro Rubio va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Sport van sortir al contraatac amb encert al minut 31, però Guillermo Ventura no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 60 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Gustau Vera tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.
  • 304 Minuto 73 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Pedro César Millares va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.