Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic Eivissa (1365775) - U.D. Retamar (1366047) » 209391626: T26/J9/VIII

Liga 209391626 Información oficial sobre el partido 209391626 en Hattrick

28.03.2009 15:15:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 9 / VIII.1149 (178692)

Laretas F.C. Alineación oficial del equipo 'Laretas F.C.' en el partido 0 - 2 U.D. Retamar Alineación oficial del equipo 'U.D. Retamar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Laretas F.C. Alineación oficial del equipo 'Laretas F.C.' en el partido 0 - 1 U.D. Retamar Alineación oficial del equipo 'U.D. Retamar' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Laretas F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 11 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Laretas va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jari Vuorinen, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Laretas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Maciej Pichler va sortir per sobre el travesser.

U.D. Retamar

Goles Goles

  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Michiel Butselaar va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Michiel Butselaar de Retamar va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 58. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 10 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Retamar al minut 10, però el xut de Vítor Muiños va topar amb la tanca defensiva.
  • 218 Minuto 68 (Ocasión evento especial córner peinado): Michiel Butselaar quasi marca en una jugada assajada de córner que Jordi Restat havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 280 Minuto 73 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 73 per Vítor Muiños va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Kwinten Paquay de Retamar es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Zaplana de Retamar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80 del partit, Pedro Zaplana de l'equip Retamar, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.