Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cual pongo (779980) - Sacro Imperio Ilicitano (1455139) » 209382805: T26/J2/VIII

Liga 209382805 Información oficial sobre el partido 209382805 en Hattrick

07.02.2009 15:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 2 / VIII.992 (54793)

fjavieraresmteam Alineación oficial del equipo 'fjavieraresmteam' en el partido 2 - 2 Sacro Imperio Ilicitano Alineación oficial del equipo 'Sacro Imperio Ilicitano' en el partido
Amiram Lapidot (45') 1 - 0
1 - 1 Héctor Fabian Avila (45')
Amiram Lapidot (74') 2 - 1
2 - 2 Uwe-Lothar Glos (78')
fjavieraresmteam Alineación oficial del equipo 'fjavieraresmteam' en el partido 2 - 2 Sacro Imperio Ilicitano Alineación oficial del equipo 'Sacro Imperio Ilicitano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
fjavieraresmteam Alineación oficial del equipo 'fjavieraresmteam' en el partido 3 - 0 Sacro Imperio Ilicitano Alineación oficial del equipo 'Sacro Imperio Ilicitano' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fjavieraresmteam

Goles Goles

  • 138 Minuto 45 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Nélson Clérigo la va rematar Amiram Lapidot amb una magnífica volea que va fer pujar per a fjavieraresmteam el 1 - 0.
  • 120 Minuto 74 (Gol de falta): Amiram Lapidot va donar a fjavieraresmteam un avantatge de 2 - 1 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): fjavieraresmteam va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Karol Czelny en un 1 contra 1 amb el porter Andrea Giusberti, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Amiram Lapidot va estar a punt d'avançar els locals al minut 79 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Karol Czelny de fjavieraresmteam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 40 (Tirita (médico)): Jaakko Westerberg va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de fjavieraresmteam es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 095 Minuto 44 (Lesión): El jugador de fjavieraresmteam Jaakko Westerberg va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Petar Žmak va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Risto Wikholm no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 301 Minuto 25 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Karol Czelny va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Sacro Imperio Ilicitano

Goles Goles

  • 185 Minuto 45 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del fjavieraresmteam. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Héctor Fabian Avila la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Ilicitano es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 45.
  • 163 Minuto 78 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 78. L'anotador per Ilicitano va ser Uwe-Lothar Glos, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Ilicitano, l'equip va recuperar la pilota al minut 16 i va contraatacar. En Uwe-Lothar Glos va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Othmar Di Pierno va marcar al minut 36 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Uwe-Lothar Glos de Ilicitano va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Svend Blaabjerg.