Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

OSABA BOYS (1458516) - INEPAC-PRODUCTOS FRANC (777598) » 209382572: T26/J14/VIII

Liga 209382572 Información oficial sobre el partido 209382572 en Hattrick

02.05.2009 15:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 14 / VIII.987 (54788)

Drinking Park United Alineación oficial del equipo 'Drinking Park United' en el partido 3 - 2 INEPAC-PRODUCTOS FRANC Alineación oficial del equipo 'INEPAC-PRODUCTOS FRANC' en el partido
0 - 1 Bento Dória (27')
0 - 2 Gyõzõ Gyulay (28')
Juan Luis Pérsico (30') 1 - 2
Primo Civita (71') 2 - 2
Lamine Ayoub (72') 3 - 2
Drinking Park United Alineación oficial del equipo 'Drinking Park United' en el partido 3 - 2 INEPAC-PRODUCTOS FRANC Alineación oficial del equipo 'INEPAC-PRODUCTOS FRANC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Drinking Park United Alineación oficial del equipo 'Drinking Park United' en el partido 4 - 2 INEPAC-PRODUCTOS FRANC Alineación oficial del equipo 'INEPAC-PRODUCTOS FRANC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,1 % 8,5 % 22,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Drinking Park United

Goles Goles

  • 102 Minuto 30 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Drinking van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Juan Luis Pérsico en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 113 Minuto 71 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Primo Civita de Drinking va aconseguir igualar el partit al minut 71, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del INEPAC-PRODUCTOS. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Lamine Ayoub la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Drinking es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 2 arribava al minut 72.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Dan Ioan va estar a punt d'avançar els locals al minut 11 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Harel Ra'ashan va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Drinking se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Luis Pérsico.

INEPAC-PRODUCTOS FRANC

Goles Goles

  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 27 minuts, el tirador de faltes del INEPAC-PRODUCTOS va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Bento Dória, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Gyõzõ Gyulay va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Gyõzõ Gyulay va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Gyõzõ Gyulay, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Gyõzõ Gyulay va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Després de 69 minuts, Bento Dória va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Zacarias Quintal va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gyõzõ Gyulay de INEPAC-PRODUCTOS es va guanyar la targeta groga merescudament.