Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.REAL (799814) - Bobit F.C. (992432) » 209382276: T26/J10/VIII

Liga 209382276 Información oficial sobre el partido 209382276 en Hattrick

04.04.2009 15:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 10 / VIII.982 (54783)

Sevilla Balompié Alineación oficial del equipo 'Sevilla Balompié' en el partido 3 - 3 Aldy United F.C. Alineación oficial del equipo 'Aldy United F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sevilla Balompié Alineación oficial del equipo 'Sevilla Balompié' en el partido 2 - 0 Aldy United F.C. Alineación oficial del equipo 'Aldy United F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sevilla Balompié

Goles Goles

  • 119 Minuto 39 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Saturnino Rico va treure un córner llarg cap al segon pal que en Oddone Tellini, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 1.
  • 111 Minuto 52 (Gol por el centro): Lars Peter Valbjørn s'emportà una gran ovació del públic local al minut 52, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 138 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): Lars Peter Valbjørn estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Saturnino Rico va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 2 al minut 63.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 34 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 34, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Saturnino Rico sempre els tira per la dreta i en Hamza Chaouche, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a César Hurtado de RBB la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Fabio Palombarini de RBB va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Aldy United F.C.

Goles Goles

  • 186 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de United va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Davide Sonnemoser.
  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): En Marco Ribeiro donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 44 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 161 Minuto 81 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Liborio Filippelli que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): Liborio Filippelli va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de United que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 272 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del United que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Stanisław Cichy, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 56 (Lesión): El jugador de United Marco Ribeiro va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Alejandro Graner va entrar en el seu lloc.