Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mmi club (122297) - Claret&Blue Army (1371727) » 209379012: T26/J6/VIII

Liga 209379012 Información oficial sobre el partido 209379012 en Hattrick

07.03.2009 15:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 6 / VIII.924 (54725)

ISHTAR F.C. Alineación oficial del equipo 'ISHTAR F.C.' en el partido 4 - 0 Logica_catastrofica Alineación oficial del equipo 'Logica_catastrofica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ISHTAR F.C. Alineación oficial del equipo 'ISHTAR F.C.' en el partido 3 - 1 Logica_catastrofica Alineación oficial del equipo 'Logica_catastrofica' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ISHTAR F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Daniel Núñez de ISHTAR aconseguir un gol al minut 9 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de ISHTAR a 2 - 0. Daniel Núñez va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): ISHTAR va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Guillaume Bertoglio va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 138 Minuto 70 (Gol evento especial extremo + rematador): En Federico Sigardo va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Guillaume Bertoglio la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): ISHTAR va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Emili Bruguer en un 1 contra 1 amb el porter Paweł Winkler, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 215 Minuto 8 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Xabier Baüer va rebre molts aplaudiments. Al minut 8 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 231 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Guillaume Bertoglio una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 15, però una magnífica aturada de Paweł Winkler va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 216 Minuto 32 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Xabier Baüer va ser clau en la jugada d'atac de ISHTAR al minut 32, quan ell mateix va fer una passada brutal a Enrique Bermejo, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 77 quan Daniel Núñez de ISHTAR gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Xabier Baüer de ISHTAR es va guanyar la targeta groga merescudament.

Logica_catastrofica

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 36 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Pablo Picazo va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mark Stadeli de Logica_catastrofica es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 6 (Lesión grave): Pablo Tolosa, de Logica_catastrofica, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Mark Stadeli el va substituir.