Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alt_Supr (995061) - HOSPITALET AT (778589) » 209368822: T26/J6/VIII

Liga 209368822 Información oficial sobre el partido 209368822 en Hattrick

07.03.2009 15:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 6 / VIII.742 (54543)

c.f. actur Alineación oficial del equipo 'c.f. actur' en el partido 2 - 1 Los Peretones C.F Alineación oficial del equipo 'Los Peretones C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
c.f. actur Alineación oficial del equipo 'c.f. actur' en el partido 3 - 1 Los Peretones C.F Alineación oficial del equipo 'Los Peretones C.F' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,9 % 0,4 % 8,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

c.f. actur

Goles Goles

  • 138 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): En Bret Herndon va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Mathieu Biskupsky la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 135 Minuto 39 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Mathieu Biskupsky va xutar directament a porteria i va marcar el 2 - 0. L'experiència és un grau!

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 29 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en José Antonio Caborana que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Milojko Miličković al minut 30 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Balthasar Asenjo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del actur van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Mathieu Biskupsky, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): Fidel Ferran hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Luís Alberto Silva havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Al minut 87 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Damiano Bertani de actur va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mathieu Biskupsky de actur va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Los Peretones C.F

Goles Goles

  • 153 Minuto 40 (Gol por la derecha): Peretones van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 40 quan Alejandro Martel Osborne sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Ragnar Pisilrud va marcar al minut 4 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 261 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 55 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Alejandro Martel Osborne va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 262 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Victoraş Movileanu per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 83, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manuel Besenzon de Peretones amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Manuel Besenzon va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 33 (Tirita (médico)): David Frank va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Peretones es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.