Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gemini CF (778884) - C.D.C. Torreforta (778249) » 209354428: T26/J6/VIII

Liga 209354428 Información oficial sobre el partido 209354428 en Hattrick

07.03.2009 15:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 6 / VIII.485 (54286)

Gemini CF Alineación oficial del equipo 'Gemini CF' en el partido 1 - 3 Los Maku Alineación oficial del equipo 'Los Maku' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gemini CF Alineación oficial del equipo 'Gemini CF' en el partido 0 - 3 Los Maku Alineación oficial del equipo 'Los Maku' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gemini CF

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): Corria el minut 15 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Adolfo Giménez, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): Gemini van sortir al contraatac al minut 32, però Raino Jüriado va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 236 Minuto 84 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en İbrahim Efe Ormancı haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Gemini al minut 84.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Guido Ceballos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 59 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Adolfo Giménez va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Los Maku

Goles Goles

  • 160 Minuto 40 (Gol de falta): Al minut 40 del partit, Christos Togias va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 172 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Passats 50 minuts de partit, Maku es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Lukas Bjerre es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 180 Minuto 85 (Gol de falta): Al minut 85, una falta xutada per Christos Togias va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 3 per a Maku. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Walid Ibn-Adnan quasi aconsegueix empatar per Maku al minut 31, però Timos Maniakidis va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): Yves Schnetzer hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Lukas Bjerre havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 261 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 34 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Yves Schnetzer va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Yves Schnetzer quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Timos Maniakidis, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Maku quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Yves Schnetzer va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Ibán Roo de Maku va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Ibán Roo se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Walid Ibn-Adnan probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.