Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La flecha amarilla (1416154) - R. C. Celta (1458780) » 209352550: T26/J12/VIII

Liga 209352550 Información oficial sobre el partido 209352550 en Hattrick

18.04.2009 15:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 12 / VIII.451 (54252)

Villamarillo.F.C. Alineación oficial del equipo 'Villamarillo.F.C.' en el partido 0 - 3 Atletico Colonial Alineación oficial del equipo 'Atletico Colonial' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Villamarillo.F.C. Alineación oficial del equipo 'Villamarillo.F.C.' en el partido 1 - 5 Atletico Colonial Alineación oficial del equipo 'Atletico Colonial' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,1 % 0,1 % 96,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villamarillo.F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Villa enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 203 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Julián Rivas de Villa va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 16 (Lesión): Desmond Schrijvers no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Sacco de Hooge.
  • 095 Minuto 23 (Lesión): Alfredo Altuna va sortir coix del terreny de joc, substituït per Gergő Pethő. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 091 Minuto 66 (Lesión leve): En Nikolai Hansson ocupà el lloc d'en Sacco de Hooge al 66 minuts, dos minuts després que el jugador de Villa quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 093 Minuto 69 (Lesión (no subst.)): Desafortunadament per a Villa, Gergő Pethő va caure lesionat al minut 69, el dolor li impedia continuar jugant. Però a la banqueta no hi havia ningú que pogués sortir a jugar i l'equip es va quedar amb un jugador menys.

Atletico Colonial

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 12, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Rachid Azizi es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Manuel Aranda Rubio va augmentar l'avantatge de Colonial a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Antonio Javier Busquets de Colonial va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 68. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 10 (Ocasión de falta): El Colonial va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 10 amb un llançament de falta perillós. En Antonio Javier Busquets però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 282 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Anders Skovmand es va quedar sol davant del porter, al minut 52. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Gil Sullivan després de 70 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Vasco Mugnaini va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Isaak Teplyaev de Colonial la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Waldemar Crixel de Colonial amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Anders Skovmand de Colonial va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, OK potente): Rachid Azizi no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 301 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Anvars Kaļva va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.