Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kasaca (779670) - Mirador del Estrecho (120220) » 209349690: T26/J11/VIII

Liga 209349690 Información oficial sobre el partido 209349690 en Hattrick

11.04.2009 15:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 11 / VIII.400 (54201)

domasnea Alineación oficial del equipo 'domasnea' en el partido 0 - 2 ATERURA Alineación oficial del equipo 'ATERURA' en el partido
0 - 1 Thibault Porte (14')
0 - 2 Lang Rae (82')
domasnea Alineación oficial del equipo 'domasnea' en el partido 0 - 2 ATERURA Alineación oficial del equipo 'ATERURA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
domasnea Alineación oficial del equipo 'domasnea' en el partido 0 - 1 ATERURA Alineación oficial del equipo 'ATERURA' en el partido
Tiene un resultado normal 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

domasnea

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Rodrigo Aparicio va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Björn Gustavsson.

ATERURA

Goles Goles

  • 138 Minuto 14 (Gol evento especial extremo + rematador): Stefano Ruggiero estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Thibault Porte va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 14.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 82 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de ATERURA. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Lang Rae xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Es duien 2 minuts de partit jugats quan Burchart Micheler va estar a punt de posar per davant a ATERURA amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Francisco Ferreira va impedir un gol cantat.
  • 283 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Després de 20 minuts, Stefano Ruggiero va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Francisco Ferreira va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Després de 48 minuts, Thibault Porte va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Francisco Ferreira va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Bastien Patzak quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Francisco Ferreira, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bastien Patzak de ATERURA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Wszemir Bajda.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 11 (Tirita (médico)): Thibault Porte va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de ATERURA es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.