Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LOS DANONINOS 2 (1436244) - JGMTeam (123010) » 209340203: T26/J5/VIII

Liga 209340203 Información oficial sobre el partido 209340203 en Hattrick

28.02.2009 15:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 5 / VIII.231 (54032)

Atlético de Barrax Alineación oficial del equipo 'Atlético de Barrax' en el partido 4 - 1 Vinos el Gordo C.F. y B. Alineación oficial del equipo 'Vinos el Gordo C.F. y B.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Atlético de Barrax Alineación oficial del equipo 'Atlético de Barrax' en el partido 6 - 0 Vinos el Gordo C.F. y B. Alineación oficial del equipo 'Vinos el Gordo C.F. y B.' en el partido
Tiene mala suerte 5.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético de Barrax

Goles Goles

  • 112 Minuto 17 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Pablo Alvarez Pozzi va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 17.
  • 122 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Atlético contenien la respiració mentre en Marius Rishaug s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 118 Minuto 85 (Gol evento especial córner peinado): Atlético va aconseguir el 3 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Enrique Astigueta, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Marius Rishaug que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Atlético pel centre va donar un gran resultat: el gol de Enrique Astigueta va posar el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4, Douglas Freire Lins arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 214 Minuto 9 (Ocasión de penalti): Pablo Alvarez Pozzi va errar un penal al minut 9 quan va xutar fluix a les mans del porter.
  • 212 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Casemiro Aidar va estar a punt d'empatar per a Atlético quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Salbatore Ambrosio va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Marius Rishaug, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enrique Astigueta de Atlético va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Vinos el Gordo C.F. y B.

Goles Goles

  • 141 Minuto 5 (Gol de contra por el centro): Gordo sabia com jugar al contraatac, i al minut 5, Canuto Velay va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 54, Canuto Velay de Gordo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.