Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cebollinos Fiurbol Club (1455451) - Los Bum Bums F.C (988684) » 209337472: T26/J9/VIII

Liga 209337472 Información oficial sobre el partido 209337472 en Hattrick

28.03.2009 15:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 9 / VIII.182 (53983)

Cebollinos Fiurbol Club Alineación oficial del equipo 'Cebollinos Fiurbol Club' en el partido 2 - 0 O importante e non levar un jolpe nin ser jolpeado Alineación oficial del equipo 'O importante e non levar un jolpe nin ser jolpeado' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cebollinos Fiurbol Club Alineación oficial del equipo 'Cebollinos Fiurbol Club' en el partido 1 - 1 O importante e non levar un jolpe nin ser jolpeado Alineación oficial del equipo 'O importante e non levar un jolpe nin ser jolpeado' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,6 % 8,8 % 22,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cebollinos Fiurbol Club

Goles Goles

  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Passats 37 minuts, César Goitisolo, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Cebollinos es posava per davant!
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Cebollinos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Santiago Serrat va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49, Juhani Mäenhovi gairebé va marcar per a Cebollinos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Abdelazziz Smail de Cebollinos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 35 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 35 va fer que Antonio Boulton de Cebollinos hagués d'abandonar el terreny de joc. Augusto Graça va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 090 Minuto 87 (Tirita): Al minut 87, Santiago Serrat de Cebollinos es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

O importante e non levar un jolpe nin ser jolpeado

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Caspar Olbrich quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 236 Minuto 68 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Santiago Serrat va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 253 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 86 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Bogdan Iliev amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Campio Calo de O'Importante va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.