Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. EL QUIJOTE (1461607) - C.D. CADRETE (1337482) » 209331367: T26/J8/VIII

Liga 209331367 Información oficial sobre el partido 209331367 en Hattrick

21.03.2009 15:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 8 / VIII.73 (53874)

C.D. EL QUIJOTE Alineación oficial del equipo 'C.D. EL QUIJOTE' en el partido 1 - 1 Billar Alineación oficial del equipo 'Billar' en el partido
0 - 1 Heinrich Oelsner (73')
Michael Liebisch (81') 1 - 1
C.D. EL QUIJOTE Alineación oficial del equipo 'C.D. EL QUIJOTE' en el partido 1 - 1 Billar Alineación oficial del equipo 'Billar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D. EL QUIJOTE Alineación oficial del equipo 'C.D. EL QUIJOTE' en el partido 1 - 2 Billar Alineación oficial del equipo 'Billar' en el partido
Tiene un resultado normal 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,7 % 24,0 % 49,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. EL QUIJOTE

Goles Goles

  • 116 Minuto 81 (Gol evento especial rápido + pase): Bruno Sócrates va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Michael Liebisch, que no va fallar i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Domenico Iannuzzi del QUIJOTE ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38, Mathieu Neyret arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Michael Liebisch va estar a punt d'avançar els locals al minut 68 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): En Edilio La Malfa del QUIJOTE ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tibor Sándor de QUIJOTE es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.

Billar

Goles Goles

  • 171 Minuto 73 (Gol por el centro): En Heinrich Oelsner donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 73 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Mauro Tritavitello va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Izidor Jozelj, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 286 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Nuutti Kangas va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 241 Minuto 46 (Ocasión de contra por el centro): En Fredien Antoine va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Horst Nuolf de Billar va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 58 (Lesión leve): Billar va fer una substitució al minut 58. Giuseppe Braca va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Horst Nuolf.