Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

f.c pratdip hospitalet (492711) - CF Nankatsu (1462023) » 209329470: T26/J10/VIII

Liga 209329470 Información oficial sobre el partido 209329470 en Hattrick

04.04.2009 15:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 10 / VIII.39 (53840)

OBK F.C. Alineación oficial del equipo 'OBK F.C.' en el partido 1 - 9 CF Nankatsu Alineación oficial del equipo 'CF Nankatsu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
OBK F.C. Alineación oficial del equipo 'OBK F.C.' en el partido 0 - 7 CF Nankatsu Alineación oficial del equipo 'CF Nankatsu' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OBK F.C.

Goles Goles

  • 114 Minuto 28 (Gol de penalti): Després de 28 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al F.C., molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Jesús Valle Goyanes de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 67 (Tirita (médico)): Semblava que Asurdi Legarza s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 81 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Pedro Rezusta, en lloc de córrer, relliscava.

CF Nankatsu

Goles Goles

  • 118 Minuto 18 (Gol evento especial córner peinado): Oscar Rivera va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Nankatsu, Alejo Polo, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 30, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Pere Tolós es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Giovanni Cigala va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 31, i va fer pujar el 1 - 3 per a Nankatsu.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al 38 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Nankatsu augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Aleksi Ripattila es rifés el porter i marqués el 1 - 4.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Vítor Hugo Riscado va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 56, i va fer pujar el 1 - 5 per a Nankatsu.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Pere Tolós de Nankatsu va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 6 al minut 69. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Oscar Rivera va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 7 per als visitants.
  • 138 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): En Alejo Polo va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Pere Tolós la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 8 al marcador.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Horacio Macario de Nankatsu l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 9 al minut 84 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Nankatsu que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Giovanni Cigala, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Shafiq Belyamani de Nankatsu es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 66 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Shafiq Belyamani de Nankatsu es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 66.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Giovanni Cigala que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.