Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

KRASTY (1417256) - Crash New Team (313852) » 209327934: T26/J5/VIII

Liga 209327934 Información oficial sobre el partido 209327934 en Hattrick

28.02.2009 15:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 5 / VIII.12 (53813)

KRASTY Alineación oficial del equipo 'KRASTY' en el partido 2 - 1 Crash New Team Alineación oficial del equipo 'Crash New Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
KRASTY Alineación oficial del equipo 'KRASTY' en el partido 3 - 1 Crash New Team Alineación oficial del equipo 'Crash New Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,3 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KRASTY

Goles Goles

  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): KRASTY, atacant per l'esquerra al minut 26, va aprofitar el magnífic llançament de Vicente Fragoso per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 116 Minuto 75 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Guillermo García de Blanes va acabar en una passada genial cap al jugador de KRASTY Karsten Rodsen, que va marcar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): Pablo Viurra va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de KRASTY que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sylwester Kiewel va estar a punt d'acabar en gol al minut 25, però el porter visitant Josep Lluís Gou va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 215 Minuto 37 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Guillermo García de Blanes quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pablo Viurra va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Albert Piqué de KRASTY va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Guillermo García de Blanes de KRASTY la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Severino Folli.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 74 (Lesión leve): Sylwester Kiewel de KRASTY va abandonar el terreny de joc després de 74 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Karsten Rodsen va entrar en el seu lloc.

Crash New Team

Goles Goles

  • 164 Minuto 40 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Remigiusz Pilichowski va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Bjarne Jørgensen va marcar al minut 4 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Alexis De Langhe va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 40, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Víctor Gironella va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alexis De Langhe de Crash amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.