Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

spyder Pigs (1598173) - RIO TORMES (489267) » 209327598: T26/J4/VIII

Liga 209327598 Información oficial sobre el partido 209327598 en Hattrick

21.02.2009 15:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 4 / VIII.6 (53807)

spyder Pigs Alineación oficial del equipo 'spyder Pigs' en el partido 2 - 4 Rasta team Alineación oficial del equipo 'Rasta team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
spyder Pigs Alineación oficial del equipo 'spyder Pigs' en el partido 3 - 1 Rasta team Alineación oficial del equipo 'Rasta team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,7 % 2,3 % 16,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

spyder Pigs

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Corria el minut 3 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de José María Vieira, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 102 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Hector Abetel de spyder va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Passaven 16 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Marc Sanz va rematar alt.
  • 201 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Nino Ferrio va disposar d'una bona oportunitat al minut 50, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 200 Minuto 56 (Ocasión de falta): spyder va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 56, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 203 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En Gil Constante no oblidarà el que li va passar durant el minut 86. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 22 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Marc Sanz s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Rasta team

Goles Goles

  • 164 Minuto 30 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Reinhard Twüschen marqués l'empat. Al minut 30 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 37, quan Roberto Rodríguez va posar els visitants Rasta per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Reinhard Twüschen va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 108 Minuto 84 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 2 - 4 s'ha de veure repetit: en Enrique Marsán de Rasta va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Martín Carrilero, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 51 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Rasta van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 51 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Reinhard Twüschen, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 205 Minuto 73 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Enrique Marsán de Rasta va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Martín Carrilero al minut 73 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): En Roberto Rodríguez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.