Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SA_Timberwolves (988601) - Goleators (313188) » 209327562: T26/J9/VIII

Liga 209327562 Información oficial sobre el partido 209327562 en Hattrick

28.03.2009 15:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 9 / VIII.5 (53806)

C.D. Peyonense Alineación oficial del equipo 'C.D. Peyonense' en el partido 1 - 8 riudarenas city Alineación oficial del equipo 'riudarenas city' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
C.D. Peyonense Alineación oficial del equipo 'C.D. Peyonense' en el partido 0 - 9 riudarenas city Alineación oficial del equipo 'riudarenas city' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Peyonense

Goles Goles

  • 108 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 3 s'ha de veure repetit: en Gonzalo Méndez Mora de Peyonense va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Faycán Tirado, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 71 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Felipe Pérez Gómez va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jacinto Perales de Peyonense amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): En Pep Esterri ocupà el lloc d'en Ismael Delfín al 78 minuts, dos minuts després que el jugador de Peyonense quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

riudarenas city

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 4, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Aleksi Säilä es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 10 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 10, riudarenas va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Aleksi Säilä.
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al 30 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a riudarenas augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Mikko Hahto es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del riudarenas van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Tanio Mazo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 4 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Felipe Pérez Gómez de riudarenas l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 5 al minut 72 de partit.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78, Wolfgang Schickedanz va augmentar l'avantatge de riudarenas a 1 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 80 minuts, el tirador de faltes del riudarenas va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Wolfgang Schickedanz, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 7 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 83 minuts, el tirador de faltes del riudarenas va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Isãilã Simion, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 8 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 28 (Ocasión de falta): Pedro Boira va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Mikko Hahto que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 284 Minuto 37 (Ocasión de penalti): Mikko Hahto de riudarenas va fallar un penal al minut 37, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.