Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Molten Core (1419805) - Triskelinos C.F (991796) » 209323022: T26/J9/VII

Liga 209323022 Información oficial sobre el partido 209323022 en Hattrick

28.03.2009 15:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 9 / VII.948 (38984)

Salesianas Alineación oficial del equipo 'Salesianas' en el partido 3 - 1 Triskelinos C.F Alineación oficial del equipo 'Triskelinos C.F' en el partido
0 - 1 Enrique Álvarez (23')
Cristóbal Chueca Urzay (28') 1 - 1
Paco Vera (60') 2 - 1
Javier Luis Valle (89') 3 - 1
Salesianas Alineación oficial del equipo 'Salesianas' en el partido 3 - 1 Triskelinos C.F Alineación oficial del equipo 'Triskelinos C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Salesianas Alineación oficial del equipo 'Salesianas' en el partido 2 - 1 Triskelinos C.F Alineación oficial del equipo 'Triskelinos C.F' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,6 % 0,3 % 7,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Salesianas

Goles Goles

  • 110 Minuto 28 (Gol de falta): Al minut 28, Salesianas van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Cristóbal Chueca Urzay va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 1 - 1.
  • 121 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60 els aficionats van embogir quan en Paco Vera va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Salesianas.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Javier Luis Valle de Salesianas va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Magí Panell gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Nazareno Azcurra va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Salesianas, l'equip va recuperar la pilota al minut 86 i va contraatacar. En Magí Panell va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gerard Pérez Espinosa de Salesianas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 83 (Tirita): Era el minut 83 quan després d'una dura entrada, el jugador Javier Luis Valle de Salesianas s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Francisco Claros probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Triskelinos C.F

Goles Goles

  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Triskelinos va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 23. Enrique Álvarez va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Dan Grigoroscutã que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 261 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Triskelinos va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Giordano Rispoli es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marcus Schilperoort de Triskelinos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): En Mick Esman de Triskelinos va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Mariusz Prosiński va prendre el seu rol al minut 35.
  • 091 Minuto 61 (Lesión leve): Triskelinos va fer una substitució al minut 61. Kas van den Biggelaar va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Nicolás Velón.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 79 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Marcus Schilperoort, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.