Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

OS PELIQUEIROS (492116) - Racing de la Sartera (989605) » 209322213: T26/J2/VII

Liga 209322213 Información oficial sobre el partido 209322213 en Hattrick

07.02.2009 15:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 2 / VII.934 (38970)

OS PELIQUEIROS Alineación oficial del equipo 'OS PELIQUEIROS' en el partido 3 - 0 Racing de la Sartera Alineación oficial del equipo 'Racing de la Sartera' en el partido
Cristóbal Tarragona (8') 1 - 0
Juan Carlos Calbetón (24') 2 - 0
Prácido Cives (33') 3 - 0
OS PELIQUEIROS Alineación oficial del equipo 'OS PELIQUEIROS' en el partido 3 - 0 Racing de la Sartera Alineación oficial del equipo 'Racing de la Sartera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
OS PELIQUEIROS Alineación oficial del equipo 'OS PELIQUEIROS' en el partido 2 - 0 Racing de la Sartera Alineación oficial del equipo 'Racing de la Sartera' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OS PELIQUEIROS

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8 els aficionats van embogir quan en Cristóbal Tarragona va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de PELIQUEIROS.
  • 119 Minuto 24 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Prácido Cives va treure un córner llarg cap al segon pal que en Juan Carlos Calbetón, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 0.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): Amb 33 minuts jugats, en Prácido Cives va augmentar l'avantatge de PELIQUEIROS a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): En Massimiliano Giustat es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El PELIQUEIROS ho intentava per la dreta per mitjà de Prácido Cives, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Prácido Cives de PELIQUEIROS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 82 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del PELIQUEIROS puguin veure en Evaggelos Galifianakis jugant de nou; ja que al minut 82 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Eirik Bernhardsen el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Racing de la Sartera

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sartera va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ulf Hansson, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 253 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 75 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Adrià de Gibert amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Sartera van sortir al contraatac amb encert al minut 81, però Antonie Huver no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pietro Bucci es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Şerban Enache.