Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

aina (485975) - GSI BILBO FS (310857) » 209317403: T26/J4/VII

Liga 209317403 Información oficial sobre el partido 209317403 en Hattrick

21.02.2009 15:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 4 / VII.848 (38884)

kk de burro Alineación oficial del equipo 'kk de burro' en el partido 2 - 1 GSI BILBO FS Alineación oficial del equipo 'GSI BILBO FS' en el partido
0 - 1 David Thorstensson (40')
Heliodoro Coirós (84') 1 - 1
Marcin Sajda (89') 2 - 1
kk de burro Alineación oficial del equipo 'kk de burro' en el partido 2 - 1 GSI BILBO FS Alineación oficial del equipo 'GSI BILBO FS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
kk de burro Alineación oficial del equipo 'kk de burro' en el partido 4 - 0 GSI BILBO FS Alineación oficial del equipo 'GSI BILBO FS' en el partido
Tiene mala suerte 3.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kk de burro

Goles Goles

  • 113 Minuto 84 (Gol por la derecha): Els jugadors del Burro amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 84, deixant Heliodoro Coirós en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 122 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Burro prenia la batuta de l'encontre al minut 89, quan en Marcin Sajda va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Burro va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 33 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Juan Aribau ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44, Juan Aribau va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): El Burro va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Heliodoro Coirós la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): Burro van sortir al contraatac amb encert al minut 86, però Marcin Sajda no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dobri Zegov.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Heliodoro Coirós de Burro va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

GSI BILBO FS

Goles Goles

  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en David Thorstensson, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 72 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Heliodoro Coirós va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Reinar Krauth ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Ingar Wold de BILBO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Després de 83 minuts jugats, David Mahlamäki es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Vittorio Spurio.
  • 095 Minuto 90 (Lesión): Joachim Esebeck va sortir coix del terreny de joc, substituït per Climateu Anglès. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Henning Mogensen.