Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCD Hospitalet (1457011) - Olimpica jiennense (440958) » 209314883: T26/J4/VII

Liga 209314883 Información oficial sobre el partido 209314883 en Hattrick

21.02.2009 15:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 4 / VII.803 (38839)

RCD Hospitalet Alineación oficial del equipo 'RCD Hospitalet' en el partido 1 - 1 Olimpica jiennense Alineación oficial del equipo 'Olimpica jiennense' en el partido
Sune Bøgeskov (29') 1 - 0
1 - 1 Olli Nordling (65')
RCD Hospitalet Alineación oficial del equipo 'RCD Hospitalet' en el partido 1 - 1 Olimpica jiennense Alineación oficial del equipo 'Olimpica jiennense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RCD Hospitalet Alineación oficial del equipo 'RCD Hospitalet' en el partido 1 - 1 Olimpica jiennense Alineación oficial del equipo 'Olimpica jiennense' en el partido
Tiene un resultado normal 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,7 % 18,2 % 56,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Hospitalet

Goles Goles

  • 138 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Tomas Ranestad la va rematar Sune Bøgeskov amb una magnífica volea que va fer pujar per a Hospitalet el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): Hospitalet van sortir al contraatac al minut 62, però Miguel Bagazgoitia va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 236 Minuto 68 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Mpampis Koulos no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ricard Ballesteros estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Hospitalet Steven Salmon quasi marca al minut 83 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Darko Zrinjski l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 223 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Óscar Navas va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): En Darko Zrinjski va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tomas Ranestad de Hospitalet amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sune Bøgeskov de Hospitalet amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 31 (Tirita (médico)): Semblava que Tomas Ranestad s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 090 Minuto 73 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 73 de partit, quan un jugador de Hospitalet, en Miguel Bagazgoitia, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Olimpica jiennense

Goles Goles

  • 163 Minuto 65 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 65. L'anotador per jiennense va ser Olli Nordling, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Pere Cardo de jiennense va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones