Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Almeria City (1416884) - Mileuristas (437284) » 209314787: T26/J8/VII

Liga 209314787 Información oficial sobre el partido 209314787 en Hattrick

21.03.2009 15:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 8 / VII.801 (38837)

Celtic Flyers FC Alineación oficial del equipo 'Celtic Flyers FC' en el partido 2 - 0 RacingV Alineación oficial del equipo 'RacingV' en el partido
Deniz Krah (3') 1 - 0
Dawid Kluz (41') 2 - 0
Celtic Flyers FC Alineación oficial del equipo 'Celtic Flyers FC' en el partido 2 - 0 RacingV Alineación oficial del equipo 'RacingV' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Celtic Flyers FC Alineación oficial del equipo 'Celtic Flyers FC' en el partido 1 - 1 RacingV Alineación oficial del equipo 'RacingV' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,0 % 26,0 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celtic Flyers FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Al minut 3 els aficionats van embogir quan en Deniz Krah va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Celts.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Celts pel centre va donar un gran resultat: el gol de Dawid Kluz va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Nicolaj Therkildsen de Celts va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Celts va anar a parar a la dreta de l'atac on en Pedro César Álvarez, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Mel Borràs es va comportar com un juvenil al minut 40 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 242 Minuto 50 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 50 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Þiðrik Guðmundsson, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El Celts ho intentava per la dreta per mitjà de Lamberto Cervo, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Deniz Krah de Celts va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Víctor Esteban, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

RacingV

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Aaron Hereu de RacingV la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Brice Goron de RacingV amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 62 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62 de partit, Aaron Hereu de RacingV va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mel Borràs de RacingV amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Osvaldo Angeloni de RacingV es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 72 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Rubén Iglesias no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.