Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Sporting de Gijón (990195) - Betica (1365968) » 209314696: T26/J14/VII

Liga 209314696 Información oficial sobre el partido 209314696 en Hattrick

02.05.2009 15:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 14 / VII.799 (38835)

UD Diego Alves y compañía Alineación oficial del equipo 'UD Diego Alves y compañía' en el partido 3 - 1 Betica Alineación oficial del equipo 'Betica' en el partido
Alexander Barning (38') 1 - 0
Rafael Garbijo (65') 2 - 0
2 - 1 Raúl Checa-Rubio (71')
Alessandro Silva Peres (84') 3 - 1
UD Diego Alves y compañía Alineación oficial del equipo 'UD Diego Alves y compañía' en el partido 3 - 1 Betica Alineación oficial del equipo 'Betica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UD Diego Alves y compañía Alineación oficial del equipo 'UD Diego Alves y compañía' en el partido 3 - 0 Betica Alineación oficial del equipo 'Betica' en el partido
Tiene un resultado normal 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Diego Alves y compañía

Goles Goles

  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Diego&cía prenia la batuta de l'encontre al minut 38, quan en Alexander Barning va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): En Rafael Garbijo de Diego&cía va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Diego&cía va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Alessandro Silva Peres va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Ginés Mingallón del Diego&cía ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Alexander Barning va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Diego&cía se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 80 (Lesión): Diego&cía es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Manuel Rojas Sánchez no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Fabio Scaratti al camp.

Betica

Goles Goles

  • 141 Minuto 71 (Gol de contra por el centro): Raúl Checa-Rubio va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Betica, al minut 71. El marcador va canviar a 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Raúl Checa-Rubio va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Emilio Torres de Betica amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.