Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Llobos de Lloreo F.C. (1437349) - SanLoLo (795176) » 209314273: T26/J5/VII

Liga 209314273 Información oficial sobre el partido 209314273 en Hattrick

28.02.2009 15:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 5 / VII.792 (38828)

Selección Estelar C.F Alineación oficial del equipo 'Selección Estelar C.F' en el partido 2 - 3 mohano Alineación oficial del equipo 'mohano' en el partido
Moritz Rabe (20') 1 - 0
1 - 1 Antonio Bogado (22')
1 - 2 Bogdan Shilko (31')
1 - 3 Murat Gürol (73')
Thibault François (80') 2 - 3
Selección Estelar C.F Alineación oficial del equipo 'Selección Estelar C.F' en el partido 2 - 3 mohano Alineación oficial del equipo 'mohano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Selección Estelar C.F Alineación oficial del equipo 'Selección Estelar C.F' en el partido 3 - 1 mohano Alineación oficial del equipo 'mohano' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,6 % 3,0 % 17,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Selección Estelar C.F

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Selección prenia la batuta de l'encontre al minut 20, quan en Moritz Rabe va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 102 Minuto 80 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Selección van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Thibault François en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 19 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Selección van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 19 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Moritz Rabe, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 236 Minuto 34 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Vidmantas Šatkus va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 235 Minuto 62 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Mor Asayag va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Tim Svensson de Selección va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 68, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Moritz Rabe.

mohano

Goles Goles

  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Antonio Bogado, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): mohano va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 31. Bogdan Shilko va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 184 Minuto 73 (Gol de penalti): Al minut 73 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de mohano, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Murat Gürol va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Renátó Sztankay al minut 36, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Truls Grimm, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 61 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. mohano va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 206 Minuto 75 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Alberto Gallegos va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bogdan Shilko de mohano va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.