Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.T.W. Madrid (434724) - C. y D. LEONESA (314676) » 209314041: T26/J4/VII

Liga 209314041 Información oficial sobre el partido 209314041 en Hattrick

21.02.2009 15:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 4 / VII.788 (38824)

F.T.W. Madrid Alineación oficial del equipo 'F.T.W. Madrid' en el partido 2 - 0 C. y D. LEONESA Alineación oficial del equipo 'C. y D. LEONESA' en el partido
Samuel Martínez Blanco (3') 1 - 0
Samuel Martínez Blanco (46') 2 - 0
F.T.W. Madrid Alineación oficial del equipo 'F.T.W. Madrid' en el partido 2 - 0 C. y D. LEONESA Alineación oficial del equipo 'C. y D. LEONESA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.T.W. Madrid Alineación oficial del equipo 'F.T.W. Madrid' en el partido 2 - 0 C. y D. LEONESA Alineación oficial del equipo 'C. y D. LEONESA' en el partido
Tiene un resultado normal 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.T.W. Madrid

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Passats 3 minuts, Samuel Martínez Blanco, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. F.T.W. es posava per davant!
  • 185 Minuto 46 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 46 minuts, el tirador de faltes del F.T.W. va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Samuel Martínez Blanco, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Alpay Metanet va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Noel García, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): En Sven Vihtanen es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, Samuel Martínez Blanco gairebé va marcar per a F.T.W. des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Jesús Pimentel Zúñiga gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ulrik Kamp va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesús Pimentel Zúñiga.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sven Vihtanen de F.T.W. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

C. y D. LEONESA

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 49 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de LEONESA van pujar a rematar. Però en Vicente Olano la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.
  • 286 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Maximilian Svensson va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Lesiones Lesiones