Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cantillana (772263) - kzr_lions (119946) » 209311855: T26/J3/VII

Liga 209311855 Información oficial sobre el partido 209311855 en Hattrick

14.02.2009 15:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 3 / VII.749 (38785)

rayo de neptuno Alineación oficial del equipo 'rayo de neptuno' en el partido 3 - 2 kzr_lions Alineación oficial del equipo 'kzr_lions' en el partido
Gavino Capannolo (39') 1 - 0
1 - 1 Joachim Starck (52')
Noe Pritchett (63') 2 - 1
Noe Pritchett (77') 3 - 1
3 - 2 Vidar Husabø (79')
rayo de neptuno Alineación oficial del equipo 'rayo de neptuno' en el partido 3 - 2 kzr_lions Alineación oficial del equipo 'kzr_lions' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
rayo de neptuno Alineación oficial del equipo 'rayo de neptuno' en el partido 1 - 2 kzr_lions Alineación oficial del equipo 'kzr_lions' en el partido
Tiene suerte 1.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,3 % 6,8 % 71,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rayo de neptuno

Goles Goles

  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 39 gràcies a la jugada de Gavino Capannolo, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 123 Minuto 63 (Gol por la derecha): Corria el minut 63 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Noe Pritchett, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): neptuno va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Paulo Baumert en un 1 contra 1 amb el porter Juan Tarazona, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Antonio César Mulero va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Blagoy Nikolov.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 61 (Lesión): Alessandro Cuccu va sortir coix del terreny de joc, substituït per Armando Scaccia. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

kzr_lions

Goles Goles

  • 161 Minuto 52 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 52 minuts Joachim Starck va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 109 Minuto 77 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Leopold Rychtarčík després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de neptuno Noe Pritchett, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 3 - 1.
  • 118 Minuto 79 (Gol evento especial córner peinado): En Adrian Cieluchowski entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al kzr_lions, un peu providencial d'en Vidar Husabø va situar el 3-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Al minut 8 de partit, Tomi Ahtisaari quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 251 Minuto 78 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 78, quan un error defensiu va deixar Floras Staševskis completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de kzr_lions va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Adrian Cieluchowski, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 263 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Leopold Rychtarčík quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 60, Leopold Rychtarčík de kzr_lions va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 26 (Tirita): Al minut 26, Nicolas Ribaut de kzr_lions es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 094 Minuto 90 (Tirita (médico)): Adrian Cieluchowski va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de kzr_lions es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.