Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Julen El Pacman FC (993531) - SANXENXO F.C. (797173) » 209310839: T26/J1/VII

Liga 209310839 Información oficial sobre el partido 209310839 en Hattrick

31.01.2009 15:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 1 / VII.731 (38767)

Sporting Cova F.C Alineación oficial del equipo 'Sporting Cova F.C' en el partido 5 - 1 SANXENXO F.C. Alineación oficial del equipo 'SANXENXO F.C.' en el partido
0 - 1 Nae Stan (31')
Valerian Strashinskiy (31') 1 - 1
Byron Sósimo Jarrín (59') 2 - 1
Joãozinho Mexicano (64') 3 - 1
Valerian Strashinskiy (69') 4 - 1
Dante Maggiani (78') 5 - 1
Sporting Cova F.C Alineación oficial del equipo 'Sporting Cova F.C' en el partido 5 - 1 SANXENXO F.C. Alineación oficial del equipo 'SANXENXO F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sporting Cova F.C Alineación oficial del equipo 'Sporting Cova F.C' en el partido 2 - 0 SANXENXO F.C. Alineación oficial del equipo 'SANXENXO F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Cova F.C

Goles Goles

  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Sporting van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Valerian Strashinskiy va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 121 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59 els aficionats van embogir quan en Byron Sósimo Jarrín va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Sporting.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan Sporting va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Valerian Strashinskiy des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Sporting va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Dante Maggiani va poder fer el 5 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): En Jeremia Piraux va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Valerian Strashinskiy del Sporting ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Joãozinho Mexicano gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sebastian Butnaru va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Frederico Nunes no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

SANXENXO F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a SANXENXO prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Nae Stan.
  • 109 Minuto 64 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Nikolaj Bager després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Sporting Joãozinho Mexicano, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 3 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 33 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Nae Stan s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Daniel Rikardsson de SANXENXO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Diego Castiella de SANXENXO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 56 (Evento clima: lluvia, OK potente): Roger Careta no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.