Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ramoneadores (801767) - VENDETTA SICILIA (774403) » 209310531: T26/J8/VII

Liga 209310531 Información oficial sobre el partido 209310531 en Hattrick

21.03.2009 15:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 8 / VII.725 (38761)

Ramoneadores Alineación oficial del equipo 'Ramoneadores' en el partido 2 - 2 VENDETTA SICILIA Alineación oficial del equipo 'VENDETTA SICILIA' en el partido
Andrzej Kleinert (35') 1 - 0
1 - 1 Rieuwerd de Quant (40')
1 - 2 Kaupo Aljas (75')
Domingo Yaffe (79') 2 - 2
Ramoneadores Alineación oficial del equipo 'Ramoneadores' en el partido 2 - 2 VENDETTA SICILIA Alineación oficial del equipo 'VENDETTA SICILIA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ramoneadores Alineación oficial del equipo 'Ramoneadores' en el partido 1 - 1 VENDETTA SICILIA Alineación oficial del equipo 'VENDETTA SICILIA' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,0 % 15,2 % 59,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ramoneadores

Goles Goles

  • 119 Minuto 35 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Andrzej Kleinert va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 35.
  • 116 Minuto 79 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 79, en Yakov Nazarchuk del Ramoneadores va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Domingo Yaffe que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Kenneth Theodorakopoulos va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 84 (Lesión): Yakov Nazarchuk va sortir coix del terreny de joc, substituït per Gonzalo Díez. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Yakov Nazarchuk, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

VENDETTA SICILIA

Goles Goles

  • 162 Minuto 40 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 40, quan Rieuwerd de Quant va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 170 Minuto 75 (Gol de falta): Al minut 75, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Kaupo Aljas posar per davant al seu equip amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): VENDETTA va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Bouke Kockelmans es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 273 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Rieuwerd de Quant de VENDETTA, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 49, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Coşar Saylav ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Jimeno Villena, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 85 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Coşar Saylav.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Coşar Saylav va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hvilimon Charankevich de VENDETTA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 67 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Rieuwerd de Quant no era cap impediment.