Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

elcho***delabernarda (492928) - moncadense (779853) » 209309415: T26/J9/VII

Liga 209309415 Información oficial sobre el partido 209309415 en Hattrick

28.03.2009 15:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 9 / VII.705 (38741)

INVERNALIA TEAM Alineación oficial del equipo 'INVERNALIA TEAM' en el partido 1 - 4 Jequs Paris CF Alineación oficial del equipo 'Jequs Paris CF' en el partido
Adam Blackburn (8') 1 - 0
1 - 1 Jeffrey Darling (24')
1 - 2 Jeffrey Darling (49')
1 - 3 Pekka Hartonen (58')
1 - 4 Jeffrey Darling (71')
INVERNALIA TEAM Alineación oficial del equipo 'INVERNALIA TEAM' en el partido 1 - 4 Jequs Paris CF Alineación oficial del equipo 'Jequs Paris CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
INVERNALIA TEAM Alineación oficial del equipo 'INVERNALIA TEAM' en el partido 1 - 1 Jequs Paris CF Alineación oficial del equipo 'Jequs Paris CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,3 % 6,8 % 71,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

INVERNALIA TEAM

Goles Goles

  • 141 Minuto 8 (Gol de contra por el centro): INVERNALIA sabia com jugar al contraatac, i al minut 8, Adam Blackburn va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Piero Savio! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Lesiones Lesiones

Jequs Paris CF

Goles Goles

  • 164 Minuto 24 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Jeffrey Darling va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 172 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Jequs va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 49. Jeffrey Darling va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 58 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 58, Jequs va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Pekka Hartonen.
  • 180 Minuto 71 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 71 pels visitants. En Jeffrey Darling va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Es duien 7 minuts de partit jugats quan Manuel Warsteiner va estar a punt de posar per davant a Jequs amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alfredo Chunta va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Manuel Warsteiner. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pekka Hartonen.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jeffrey Darling de Jequs es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 70 (Lesión leve): En Sten Ex ocupà el lloc d'en Alvaro Montellano al 70 minuts, dos minuts després que el jugador de Jequs quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.