Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LEGANES B LISET (48576) - El equipo del Barrio (49401) » 209308701: T26/J13/VII

Liga 209308701 Información oficial sobre el partido 209308701 en Hattrick

25.04.2009 15:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 13 / VII.692 (38728)

Narón Balompié Piñeiros Alineación oficial del equipo 'Narón Balompié Piñeiros' en el partido 1 - 2 Ikusi Loreak Alineación oficial del equipo 'Ikusi Loreak' en el partido
Aureliano Iglesias (6') 1 - 0
1 - 1 Torbjörn Håkansson (9')
1 - 2 Bjartur við Høgadalsá (85')
Narón Balompié Piñeiros Alineación oficial del equipo 'Narón Balompié Piñeiros' en el partido 1 - 2 Ikusi Loreak Alineación oficial del equipo 'Ikusi Loreak' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Narón Balompié Piñeiros Alineación oficial del equipo 'Narón Balompié Piñeiros' en el partido 1 - 2 Ikusi Loreak Alineación oficial del equipo 'Ikusi Loreak' en el partido
Tiene un resultado normal 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,8 % 1,1 % 86,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Narón Balompié Piñeiros

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 6 gràcies a la jugada de Aureliano Iglesias, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Balompié va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 9 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Leontin Ilinca ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Guido Nogales.

Ikusi Loreak

Goles Goles

  • 160 Minuto 9 (Gol de falta): Torbjörn Håkansson va empatar per a Loreak, posant el marcador a 1 - 1, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.
  • 171 Minuto 85 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Bjartur við Høgadalsá que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Loreak.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Christian Bittar de Loreak, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 13, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 285 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Loreak van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Bjartur við Høgadalsá, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Bjartur við Høgadalsá, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.