Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

karleitor (434774) - Ourense cd (437746) » 209307792: T26/J9/VII

Liga 209307792 Información oficial sobre el partido 209307792 en Hattrick

28.03.2009 15:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 9 / VII.676 (38712)

Atletico Albacete S.A. Alineación oficial del equipo 'Atletico Albacete S.A.' en el partido 2 - 3 REAL ZARAGOZA CAMPEON Alineación oficial del equipo 'REAL ZARAGOZA CAMPEON' en el partido
Fernandinho Caputo (10') 1 - 0
Zbigniew Wujkowski (18') 2 - 0
2 - 1 Adelino Granjo (52')
2 - 2 Martin Feldkampp (59')
2 - 3 Adelino Granjo (85')
Atletico Albacete S.A. Alineación oficial del equipo 'Atletico Albacete S.A.' en el partido 2 - 3 REAL ZARAGOZA CAMPEON Alineación oficial del equipo 'REAL ZARAGOZA CAMPEON' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atletico Albacete S.A. Alineación oficial del equipo 'Atletico Albacete S.A.' en el partido 3 - 1 REAL ZARAGOZA CAMPEON Alineación oficial del equipo 'REAL ZARAGOZA CAMPEON' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,5 % 4,4 % 19,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Albacete S.A.

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 10 gràcies a la jugada de Fernandinho Caputo, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 18 (Gol por la derecha): Amb 18 minuts jugats, en Zbigniew Wujkowski va augmentar l'avantatge de Atletico a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Atletico va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 79 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Julián Rodríguez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Fernandinho Caputo va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marcelo Marques.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Johannes Torbjärnsson.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 74 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Cédric Michiels ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

REAL ZARAGOZA CAMPEON

Goles Goles

  • 138 Minuto 52 (Gol evento especial extremo + rematador): Ignacio Maldonado Chacón estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Adelino Granjo va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 1 al minut 52.
  • 162 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Martin Feldkampp va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 59.
  • 171 Minuto 85 (Gol por el centro): Amb 85 minuts jugats, Adelino Granjo de ZARAGOZA va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): ZARAGOZA van seguir progressant per la banda dreta. Ignacio Maldonado Chacón va tenir la seva oportunitat al minut 35, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 271 Minuto 80 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Roger Camps ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 23 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 23 de partit, quan un jugador de ZARAGOZA, en Ferran Ferrussola, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 095 Minuto 30 (Lesión): ZARAGOZA es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Jonas Svensson no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Calvino Solís al camp.