Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vilatranca del Penedret (1416430) - la posada de los muertos (799359) » 209306481: T26/J3/VII

Liga 209306481 Información oficial sobre el partido 209306481 en Hattrick

14.02.2009 15:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 3 / VII.653 (38689)

F.C. Dream United Alineación oficial del equipo 'F.C. Dream United' en el partido 2 - 1 la posada de los muertos Alineación oficial del equipo 'la posada de los muertos' en el partido
Javier Sabariego (49') 1 - 0
1 - 1 Gerhard Ehnmo (69')
Rubén Pesquera (85') 2 - 1
F.C. Dream United Alineación oficial del equipo 'F.C. Dream United' en el partido 2 - 1 la posada de los muertos Alineación oficial del equipo 'la posada de los muertos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C. Dream United Alineación oficial del equipo 'F.C. Dream United' en el partido 1 - 3 la posada de los muertos Alineación oficial del equipo 'la posada de los muertos' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,0 % 6,3 % 72,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Dream United

Goles Goles

  • 121 Minuto 49 (Gol por el centro): Javier Sabariego va donar a United un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Rubén Pesquera ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, United es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 5 (Ocasión de falta): Al minut 5, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rubén Pesquera es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 67 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Deddi Peleg maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

la posada de los muertos

Goles Goles

  • 160 Minuto 69 (Gol de falta): Al minut 69 del partit, Gerhard Ehnmo va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 17, quan en Knud Ampach va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del muertos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Knud Ampach, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): muertos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 41, quan Mick Bolsius va quedar-se sol davant el porter Emelino De Lope, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Saksiri Ratanajaroen que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del muertos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Luc Schleuniger-Morf, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Magnus Jentoft de muertos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): muertos va fer una substitució al minut 41. Knud Ampach va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Tomás García.
  • 090 Minuto 42 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 42 de partit, quan un jugador de muertos, en Luc Schleuniger-Morf, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 72 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Muhidin Bobaric no li va importar gens ni mica.